Silky Beauty

Producten

Beauty plan Sans Soucis

De basis van de producten heeft een natuurlijke oorsprong en bevat het zuivere water uit de natuurbron in Baden Baden. De optimale samenstelling van de werkstoffen en een minimum aan conserveringsmiddelen zorgen ervoor dat de producten zacht aanvoelen, de huid in een goede conditie houden en een verfrissend effect op de huid geven.

Sans Soucis Sensitive Skin LineSans Soucis Thermal Moist LineSans Soucis Deep Moist Depot

Cleansing

De producten zijn specifiek bestemd voor het reinigen van de huid. Naast milk en gel is er uiteraard lotion met of zonder alcohol, is er een reinigingsproduct voor de overgevoelige huid, de cleansing fluid, en exfoliating gel om de gezichtshuid te scrubben.

Sensitive Care

Verzorgt en beschermt de gevoelige huid op behoedzame wijze en zorgt voor een uitgebalanceerd vet-/vochtgehalte. Kostbare kruiden uit de natuur werken kalmerend bij irritaties en verhogen het weerstandsvermogen.

Thermal Moisture Care

De huidverzorgingsproducten van Sans Soucis voor de vochtarme huid. Dit geldt voor elk huidtype en iedere leeftijd. Het thermaal water uit de bron in Baden-Baden is rijk aan mineralen en sporenelementen en de belangrijkste werkstof van deze serie. Daarnaast is de crème verrijkt met plantaardige liposomen gevuld met vocht. Abrikoospit- en perzikpitolie dienen voor extra mildheid. Tevens bevat de crème een uv-filter.

Speciale producten

Dit zijn verschillende soorten producten die als kuur product onder de andere crèmes of apart kunnen worden aangebracht. Tevens omvat deze serie 24 uur crèmes en oogcrèmes. Allemaal met verschillende unieke werkstoffen van Sans Soucis. Voor ieder huidtype en elk huidprobleem is in deze uitgebreide serie producten een oplossing te vinden.